Izvajalec se obvezuje, da bo naročene gostinske storitve opravil:
- s svojim strežnim osebjem,
- s svojim gostinskim inventarjem (točilni pult – jurček, točilni avtomati, hladilniki …)
- v skladu z naročili,
- točno, strokovno in kvalitetno,
- odgovarjal za kvaliteto v skladu s predpisi HACCP,
- da ima zavarovano odgovornost v skladu s predpisi priprave hrane in da za morebitne posledice (zastrupitev) odgovarja naročniku oz. gostu v skladu z zakonodajo.
Od ponudnika gostinskih storitev pričakujemo pokritje dela stroškov programa v višini najmanj 4.000,00 EUR.
Gostinski ponudnik bo lahko sodeloval pri oblikovanju programa. Izbran bo ponudnik, ki bo ponudil višji znesek sofinanciranja. Izbrani ponudnik mora pokriti tudi pijačo in hrano nastopajočim v petek (20. 9.) in soboto (21. 9.) zvečer.
Fotogalerija