SL EN DE

Novice

MOST ČEZ SUHODOLNICO BODO PORUŠILI

  • 3 julij 2024
  • Število pogledov: 1551
MOST ČEZ SUHODOLNICO BODO PORUŠILI

Vse uporabnike ceste na relaciji Slovenj Gradec – Podgorje – Šmiklavž – Mislinjska Dobrava čaka precej neprijetna in dolgotrajna, a neizogibna sprememba prometnega režima, ki bo veljala vse do sredine decembra 2024.

 

Direkcija za infrastrukturo je izvajalcu del izdala dovoljenje za popolno zaporo omenjene ceste zaradi gradnje novega mostu čez Suhodolnico pri gostilni Rogina v Podgorju.

Točen datum popolne zapore bo objavljen na spletnem portalu Prometno informacijskega centra za državne ceste in na spletni strani Mestne občine Slovenj Gradec. Predvidoma bo do zapore prišlo že prihodnji teden.  


V sklopu del bodo obstoječi most porušili in zgradili novega, na novo bodo uredili tudi strugo potoka, cestno razsvetljavo, sanirali regionalno cesto ter zaščitili in prestavili nekatere infrastrukturne vode.  

 

 

Občanke in občane, ki cesto Slovenj Gradec – Mislinjska Dobrava vsakodnevno uporabljajo, prosimo za razumevanje in za strpnost. V času zapore bo Mestna občina Slovenj Gradec ustrezno prilagodila šolske prevoze otrok.

 

Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta
SG logo

Pripomoček pri branju - ravnilo

Z miškinim kazalcem se pomikajte po strani in ravnilo vam bo sledilo.
Za izklop ravnila pritisnite tipko ESC ali gumb za IZKLOP RAVNILA.